maanantai 23. kesäkuuta 2008

Rappiolla

Tsup tsup...

Taas on viikko vierähtänyt, ja joudun häpeäkseni myöntämään, etten ole koko viikkoon juossut metriäkään, koska ajattelin pienen lisähaasteen olevan paikallaan :D

Totta puhuakseni on kuitenkin kerrottava viime viikolla olleen viimeisen kokeen pitkässä projektissani saavuttaa CCNP sertifikaatti. Ja koska tahdoin tuon kokeen pois alta enne kesälomaa, niin panostin siihen kunnolla, ja läpihän se meni \o/

Suuren loven harjoitteluun teki yllättäen Juhannus, joka tuli taas täysin varoittamatta sotkemaan suunnitelmia. Ja tänään lenkillä kyllä tunsi luissa ja ytimissä, että Juhannusta on juhlittu siihen kuuluvin menoin. Tuntui alusta alkaen, että selässä ja jaloissa olis koko viikonlopun juomat ja ruuat ja meno oli varmaankin koomisen näköistä.

Vaikkakin edellisissä kirjoituksissa kehuskelin <10km lenkkien menevän helposti ja lähes huomaamatta, niin tänään oli eri ääni kellossa.
Kuitenkin, koska tila oli täysin itseaiheutettua, päätin juosta koko 7km vaikka mikä olisi.
Lopputuloksena juoksin sen vieläpä varsin hyvään aikaan kaikesta huolimatta.

Lähi tulevaisuuskaan ei näytä turhan hyvältä. Tällä viikolla on vielä kaksipäiväinen työmatka, jolloin ei pääse lenkille ja viikonloppuna erään tuttavan häät, joten saa nähdä onko tästä kaverista juoksijaksi sunnuntaina.

Ensi viikko on jo onneksi kesä lomaa joten juoksut onnistuu, paitsi tietenkään viikonloppuna, kun vuorossa on jo perinteeksi muodostunut kolmen päivän Ruisrock rykäisy. Sen jälkeen täytyy sitten alkaa juosta tosissaan, koska ei se elokuun puoliväli enää ole liian kaukana tulevaisuudessa.

Palataan...

Ei kommentteja: