sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Rankka päivä


Vieressä näkyy tämän päivän harjoittelun tulos, ja kuten kuvasta ehkä on pääteltävissä, tuli vaihteeksi vettä varsin reippaanlaisesti. Mikäpä sen mukavampaa, kuin hakea asennetta huonosta kelistä.

Tämä oli ehdottomoasti rankin pyrähdys tähän mennessä ja sitä ei ainakaan auttanut eilisen ravintolareissun parin juoman tuoma heikotus, saatika sitten puoli tuntia ennen lenkkiä napaan ahdetut fasupalat.

Kävi vielä niinkin, että jouduin kerran vaihtamaan juoksusta kävelyksi, kun tuntui, että muuten on viikatemiehelle helppo saalis tiedossa. Kaiken tämän lisäksi jouduin luopumaan naiset venyttelee -asenteestani viime viikon jalkasäryistä viisastuneena.

Matkalla motivoin itseäni sillä, että kotiin päästyäni pääsen suoraan saunaan, mutta kuten tähän päivään hyvin sopi, kotiin vihdoin päästyäni en ollutkaan laittanut sitä päälle laisinkaan :S No voinpahan kirjoittaa tämän blogimerkinnän tässä saunaa odotellessa.

Että näin tänään.

Tässä oli tämän päivän rykäisy:

Sunnuntai, 13 Huhtikuu 2008

35 minuuttia juoksu.

Arvioitu kokonaisharjoitteluaika 33 minuuttia.
Arvionmukainen kokonaismatka saavutettu 5 km.
Arviotu kulutettu kalorimäärä 375 kcal.

Suoriuduin kuitenkin parinsadan metrin kävelystä huolimatta lenkistä ajassa ~34 min.

Ensi viikolla harjoitusten määrä kasvaa kolmeen ja uskon, että tämä tästä vielä helpottaa, kun vaan saadaan tuo peruskunto ensiksi edes siedettävälle tasolle.

Nyt tämä urheilija menee saunaan ja ottaa pari olusta niin helpottaa varmasti =)

Ei kommentteja: